Konkurrens på videoområdet!

Ja men just ja, jag hade ju tänkt att jag skulle tipsa om att den svenska litteraturorienterade videoklippsvärlden har utökats med Första kapitlets ”På spaning”-satsning. Ett avsnitt är utlagt hittills, och det ser ut att kunna bli finfint tycker jag.

Ett litet välmenande tips dock (jag har ju ändå 19 avsnitt fyllda av misstag och utveckling under huven vid det här laget): Jag skulle vilja se textskyltar på det som avhandlas även i bild, och inte bara i länkar under inlägget. Om man exempelvis laddar ner filmen och ser den på sin iPod som en podcast ser man ju aldrig länkarna så som det är gjort nu.

2 reaktioner till “Konkurrens på videoområdet!”

  1. Hej Daniel! Du har så rätt, det blir skyltar till nästa avsnitt som spelas in under nästa vecka. Sen tror jag inte att vi är konkurrenter utan snarare kompletterar varandra 🙂 Gillar era klipp skarpt och har dem inlagda i min Miro. /Linda

  2. Äsch, jag bara skojade lite, det finns absolut plats för oss båda och mer därtill.

    Angående Miro, bör man se till så att ens grejer hamnar där också? Jag var inne och sökte lite förra veckan, och det svenska utbudet var synnerligen skralt. Eller gjorde jag månne något fel?

Kommentarer är stängda.