Knyter ihop trådar

Ja herregud, jag tragglar ännu på om dagarna och kvällarna.

Något jag har lärt mig av det här – om jag nu får chansen att göra ett liknande projekt igen framöver – är att det är ren idioti att inbilla sig att delen som ska knyta allt samman tar lika lång – eller kort beroende på hur man ser det – tid att skriva som de tidigare delarna, då jag i princip bara kunde kötta på och ta infallen som de kom, vilket jag ju var inne på redan i förra inlägget.

Att nu tvingas komma på hur de där infallen ska hänga ihop, och presentera resultatet i en rafflande final, tar visst mycket längre tid och tankearbete i anspråk än jag anade.

Men snart nu så. Tre, kanske fyra arbetsdagar till, peppar peppar ta i trä.

5 reaktioner till “Knyter ihop trådar”

  1. Längtar otroligt mycket! Är det bara jag som ser potential till en tv-serie av detta? Skulle ju vara så sjukt grymt och väldigt annorlunda mot vad som redan finns att hitta i det svenska urvalet av tv-serie.

    1. Härligt att höra! Nej, helt ensam är du inte, jag har hört det från en del håll att det skulle passa som handen i handsken. Men det är ett väldigt tajt nålsöga att ta sig igenom… Men låt oss hoppas!

  2. Verkligen längtar till säsong 4. Har hört om den 3 ggr nu. 😊Håller med Jasmine om att det skulle bli en kanon tv serie 👍🏼

Kommentarer är stängda.