Klicktoppen mars 2009

Det händer inte mycket i nöjes- och kulturvärlden i dag så det gäller att suga på karamellerna som ändå ges. Har skrivit en något sen notis om Peter Englunds Pol Pot-pris, beskrivit de senaste turerna i Lindsay Lohans kärleksliv och meddelat omvärlden att Kalle Jungkvist slutar på Aftonbladet, i ungefär den ordningen.

När så tristessen tilltog under seneftermiddagen grottade jag ner mig i Google Analytics istället. Bland annat följande info kan skönjas: Det inlägg under mars månad som klickades på mest frekvent här i bloggen var det om Nina Lekanders uppläxning av Hanna Hellqvists debutroman ”Karlstad zoologiska”, följt av DJtv #18 där vi diskuterade huruvida män hatade bokcirklar och på tredje plats min premiär som författarmodebloggare – vilket påminner mig om att det snart är hög tid för en ny outfitoutning. Vidare kan jag meddela att Firefox faktiskt spöar Internet Explorer bland mina användare, 45 procent använder eldräven och bara 39 procent IE. Tolv procent föredrar Safari, och knappa två Google Chrome.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.