Kjell Espmark och jag och Ica

Nu har jag spenderat cirka 55 timmar på Gotland, och hittills har jag inte skrivit en rad. I morgon är det dock tänkt att det ska vara skrivardag i friggeboden på Sudret, men hur det blir med den saken står ännu skrivet i stjärnorna. Hittills har jag mest hunnit bli knallröd i skinnet på armarna och i nacken efter att ha cyklat i bar överkropp lite för länge i går, och i dag har vi varit på bilutflykt, samt grillfest ute vid havet på kvällen. Eftersom det var en barnfamiljtillställning tog dock kalaset slut vid halv tio-tiden, och vi fick bege oss hemåt igen.

sudret.jpgLite litterär har jag dock varit. Var nämligen på Ica i Burgsvik tillsammans med akademiledamot Kjell Espmark. Well, vi var väl inte riktigt där tillsammans, men samtidigt i alla fall. Han sköt omkring en kundvagn och såg en smula förvirrad ut. Vi åkte även bil förbi PC Jersilds hus. Och Per Wästbergs. Så hur jag än beter mig på skrivardagen i morgon är jag alltså i det litterära smöret.