Kindle baby, Kindle!

Skickade iväg recensionsexemplar av e-boken nyss. Lustigt, men de förfrågningar jag fått om det har alla (alla=två) varit förfrågningar om Kindleversioner, alltså ett format som inte ens säljs i Sverige. Nåväl, serviceinriktad som jag är ordnade jag så klart det. Dock har jag fortfarande ett litet problem med epub-filen, när man tar upp den på en Sony Reader anser den att varje sida bara består av tio rader text, hur jag än beter mig. Det blir ett oändligt sidklickande på det sättet. I iPhonen beter sig dock samma fil föredömligt. Det är em liten djungel det här.

En fjärdedel kvar av ljudboken att läsa in. Förhoppningsvis klarar jag det genom ett maratonpass i morgon kväll.

9 reaktioner till “Kindle baby, Kindle!”

 1. Innebär det här att det kommer gå att köpa boken som kindleversion på ett eller annat sätt, eller är det bara just (odebiterade) recensionsexemplar som kan distribueras på det sättet?

  Och jag inser att min bottenlösa okunskap på området förmodligen skiner igenom här…

 2. Jenny: Ah, fint! Intressant att Cdon har den listad som utgiven redan… Och självklart ska vi ordna på något sätt så att du får ett signerat exemplar.

  T: I nuläget är svaret på Kindlefrågan nej, helt enkelt beroende på att det ännu inte enligt min vetskap finns något sätt för svenska förlag att sälja sina böcker i Amazons e-boksbutik. Att kolla upp det där mer utförligt finns på min att göra-lista, men just nu ligger några andra saker före.

 3. Eftersom e-boken är gratis och jag inte berövar dig på inkomster får du gärna skicka en till mig. Jag har redan beställt 2 ex på Bokus också men då kan jag ge bort dem i present istället. lisa/snabela/taffel/punkt/se

 4. vill bara ge dig en stor fet tumme upp och massa pepp för att du genomför det här. Ser fram emot att ta del av boken i alla former

  (sen är bilden av dig i det vadderade kuddrummet aka källaren så fantastisk att jag tänker på den flera gånger om dagen).

 5. Lisa: Det är ljudboken som är tänkt att vara gratis, inte e-boken, men eftersom du beställt fysiska exemplar så är du självklart berättigad till ett gratisexemplar i e-format. Är det epub- eller Kindle-fil du vill ha? Sitter och gör några sista justeringar just nu, har gett mig fan på att fixa en detalj som stör mig i hur den visas på iPhonen…

  Rebecca: Tack! Och ja, den där bilden ska vi väl ta och plåta snart…

 6. Jag tänkte läsa den på mobilen. Det har varit otroligt skoj att följa bokarbetet här och på Twitter. Megatack för allt intressant du skrivit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.