De små glädjeämnena i livet

Vi tyckte att vår artikel om ”Snabba cash”-trilogin behövde piffas upp. Alltså började vi spåna på kända filmtrilogier och gjorde en tillhörande faktaruta.

Särskilt nöjd är jag med att jag fick med ”Titta han snackar”-trilogin.

2 reaktioner till “De små glädjeämnena i livet”

  1. Fiffigt, men är det verkligen trilogi när man bara gör uppföljare och lägger på en siffra på slutet? Du tänjer gränserna, Daniel!

    Förresten har du fått en utmärkelse – grattis!

  2. Coolt! Tack så ofantligt mycket för utmärkelsen. Jag är ärligt ärad. Men vadå framtid som förlagschef, jag är ju redan förlagschef! Visserligen är vi ju bara två som driver förlaget och delar på cheferiet, men ändå… Ska verkligen försöka göra en egen lista, men just nu finns det nog ingen tid till det tyvärr. Men tack!

    Och man kanske inte ska ta den där trilogilistan på allt för stort allvar. Men bara för att de heter I, II, III så behöver det ju inte betyda att de inte är planerade så från början. ”Tillbaka till framtiden”-filmerna är ju till exempel en klockren trilogi, ett vackert och slutet universum med början, mitt och slut. ”Titta han snackar” är väl dock ett exempel på motsatsen, tvingas jag erkänna.

Kommentarer är stängda.