Kaos som kaos

Efter att i dag ha kånkat vad som kändes som ett par tusen recensionsexemplar in till ett av konferensrummen på jobbet till den årliga julförsäljningen – där alla böcker kostar 20 kronor och intäkterna går till Läkare utan gränser – tänker jag i fortsättningen säga yeah right! när någon hävdar att det är alldeles för svårt att bli utgiven. Herre min je vad mycket underliga böcker det ges ut.

bocker.jpg

Två minuter efter att jag tog bilden översvämmades rummet av ett sjuttiotal bokupphetsade TT-medarbetare, slagsmål utbröt och polis fick tillkallas.

Och på tal om kaos – jag är bara hemma och drar på mig kostymen efter att ha varit ute vid Globen och intervjuat Kelly Clarkson, efteråt sa hon hej då med en bamsekram vilket kändes en smula oväntat. Nu ska jag dit igen och Idol-finala. Folk tältade utanför entrén. Världen är galen.