Julen dansas ut

Sista dagen i Vittangi. Försöker frenetiskt uppfylla mitt enda nyårslöfte genom att hinna läsa ut ”Släpp ingen levande förbi” innan vi reser mot Stockholm i morgon så att jag får en bra lässtart på 2011, men eftersom det ständigt är huset fullt och något som händer här uppe – glöm allt ni hört om karga norrlänningar och glesbygd, jag ser sällan så mycket liv och rörelse som när jag är 133 mil norr om huvudstaden – verkar jag gå bet.

I övrigt knarkar jag tekniknyheter från allehanda flöden från CES-mässan som vi hade tänkt åka på men aldrig kom iväg till – men nästa år! – ser på när Tage åker pulka med sin morfar och tycker att den här bebismonitorn är mumma för själen. Synd att vår bebis är ett helt år när den släpps och knappt räknas som spädbarn längre.

Men det kommer väl fler barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.