Jo han är rolig nästan hela tiden

papaikoket.jpgLördagen som ingen kommer att glömma, del fem:

Kocken är här och fastnaglad vid spisen, Lauders-whiskyn är upphälld och delvis urdrucken, vi lyssnar på min bra just nu-spellista vars nya tillskott för dagen är The Concretes låt Kids och Clients Heartland, som jag babblade om tidigare i dag. Det ska serveras ugnskokt lax med smörslungade vårprimörer, dragonaioli och ärtskott, ackompanjerat med en flaska vittjut i 70-kronorsklassen. Jag börjar så smått tro att jag eventuellt ska överleva den här kvällen fast än står det hela och puttrar i ugnen, så who knows hur det här slutar.

Har du någon hälsning till mina fans där ute? frågar jag Peter. Nej, svarar han och fortsätter istället smsa där han sitter och jäser i en av mina köksstolar innan han övergår till att bläddra i Time. Kul kille.