Jaha, där passerade jag minsann gränsen

Till sist måste även jag säga att även jag har gränser. Jag hotade redan förra våren, i augusti samt i början av mars. Och nu får det fan nog – jag kommer inom kort att byta webbhotell. Det spelar inte längre någon roll hur trevliga människorna på Binero verkar vara, och hur öppna de är med att redovisa sin upp- och nedtid, och att till och med Internetworld prisar dem upp över skyarna på alla områden utom ett – upptiden. Det här var andra gången i år som deras förbannade Von Anka-server – som de lovade kasta ut genom fönstret senast det hände – la av. Och när jag skriver la av menar jag inte att den kraschade och det krävdes en omstart, nej, här pratar vi om halvdygnslånga la av-sessioner, som många av er säkert upptäckte i går.

Det räcker nu. Tyvärr.

——

Så jo, jag är lite sur i dag. Sådan tur då att den här ”Friday night lights”-nyheten, som det visserligen ryktats om ett tag men som inte varit huggen i sten, fick mig att göra en saltomortal här inne alldeles nyss. Jisses vad jag roterade.

En kommentar till “Jaha, där passerade jag minsann gränsen”

  1. Hahaha, otroligt kul läsa detta fem år senare. Tragiskt på sätt och vis dock.
    Jag tänker ungefär som du, nu är måttet rågat men så är jag för lat ändå. Men när jag ser att min blogg tappar läsare trots deltagandet i #blogg100 så undrar jag om det beror på att jag skriver sämre inlägg eller på att sidan är omöjlig att nå så ofta.

Kommentarer är stängda.