Jag skriver, alltså finns jag (London)

skrivaskrivalondon.jpg

Jag kunde inte hålla mig. When in Rome, liksom. Bilden är tagen från ett Starbucks på Edgware Road. Det blev inte många rader, sisådär femton kanske, men what the heck, alltid något.

I dag har jag sett Robert Downey Jr prata om siamesiska tvillingar i nästan tio minuter på en presskonferens, samtidigt som Ben Stiller försökte avbryta honom och säga att den korrekta titeln numera är co-joined. Det var lite … annorlunda.

Nu har jag ett flyg att passa igen. Hej så länge.

——

Uppdatering torsdag: Precis som Julia påpekar i en kommentar, så är det korrekta ordet conjoined. Men jag tycker verkligen att det låter som att han säger co-joined. Särskilt när Downey Jr senare upprepar det.

2 reaktioner till “Jag skriver, alltså finns jag (London)”

  1. Jag såg bara en preview på länken på min egen hemsida och trodde att When in Rome betydde att du hade kajal på dig. Det hade varit roligt.

    Sa han co-joined eller conjoined? Co-joined hade varit en ganska rolig ordvits.

  2. Det hade ju varit fantastiskt fint om jag dragit på mig lite kajal dagen till ära. Varför tänkte jag inte så långt?

    Och jag har uppdaterat siamesgrejen.

Kommentarer är stängda.