Jag är både här och där

Det är en konstig känsla att vakna i Stockholm på morgonen, gå omkring i centrala London på dagen och sedan promenera hem genom senkvällen i Stockholm igen. Man känner sig splittrad, klyvd i två, kosmopolit och hemmakatt på en och samma gång.

Bästa fyndet: En box med fjorton Hitchcockfilmer på HMV för 25 pund. Det är fasiken i mig nästan gratis.

Nu ska jag skriva ”Tropic thunder”-text så det glöder omdet.

4 reaktioner till “Jag är både här och där”

  1. Så… Vad tyckte du om ”Tropic Thunder”? Jag såg den för ett tag sedan och tyckte nog mest att den var hopplös, men några ljusglimtar. Min man skrattade dock gott typ hela tiden. Misstänker att mitt sinne för humor opererats bort någon gång under barndomen.

  2. Den hade helt klart sina stunder, det tyckte jag, men tyvärr tillhörde den den typen av film där allt skojigt får plats i trailern. Men Tom Cruise var fantastiskt rolig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.