Jag saknar SVT:s bullmammor

En sak man suckar över rätt ofta när man är ute och jobbar på Melodifestivalen är all korv, pizza, läsk, kaffe, kakor, chips och salta pinnar som SVT:s presspersonal bullar upp och som man trycker i sig som den nickedocka utan egen vilja man är. Okej okej, det finns frukt också – SVT är ju ett public service-bolag och måste visa myntets båda sidor enligt sändningstillståndet – men det bryr sig så klart ingen om när man står där med hunger i magen och Billypizzor i blick.

Hur som helst – jag ska aldrig klaga på det här fett- och koffeinöverflödet igen. För på den internationella arenan kan man frossa loss i … vatten. Det är fasiken i mig det enda som bjuds förutom presspamfletter med cd-skivor från Bulgariens och Georgiens tävlande som deras management gärna öser över en i samband med presskonferenserna.

kaffekopp.jpg

Den minimala kaffekoppen på bilden fick jag således köpa själv i en automat. Okej att den kostade runt en femma samt att det trillade ner en söt liten sked innan jag plockade ut koppen, men ändå.