Jag doppar en tå i ljudboksvärlden

Hade möjligheten att läsa in ett kapitel av ”Dannyboy & kärleken” i min hemmavrå i går kväll. Hade planerat att ta ett stycke från nya boken också, men kände när att jag satt igång att texten inte var färdigknådad ännu, och avbröt. Kapitel fyra i ”Dannyboy” fick räcka.

Hur som helst.

Inspelningsutrustningen kändes åtminstone för en novis som professionell, men kostade ändå inte mer än 2 500 kronor exklusive datorn. Som programvara användes Garageband, som ju medföljer utan extra kostnad med varje ny mac.

Det var, förutom en förvånansvärt billig upplevelse, väldigt roligt.

Lätt att jag kommer att göra mer av den här varan.

4 reaktioner till “Jag doppar en tå i ljudboksvärlden”

  1. Men se till att pladdra in hela då, så att man kan ladda poden med den!

  2. Eh, jag är lite osäker på vad det var för prylar exakt faktiskt, har inte hunnit kolla upp det ordentligt (jag hade bara utrustningen hemma hos mig i några timmar). Men det var prylar som i grunden säljs som podcasting-kit, om jag förstod saken rätt.

Kommentarer är stängda.