Jag – en kvinna med musikalfäbless

Jag minns att jag någonstans läst om en kvinna som hade sett ”Sound of music” över 200 gånger på bio. Efter att inom loppet av två dygn ha sett ”Mamma mia” två gånger på bio börjar jag känna att jag kanske håller på att förvandlas till den där kvinnan. Särskilt eftersom jag faktiskt gillade filmen mer andra gången, även om Pierce Brosnan fortfarande kändes hopplöst felplacerad i sin roll.

Och Filmstaden i Gävle. Jag har inte varit där på över tio år, kanske så länge som tretton, och det som slog mig när jag gick upp längs den där trappan jag gått så många gånger förut var hur … liten den var. Det förvånade mig en smula, det är ju inte som att jag har växt sedan jag var 20. Men kanske kan seenden förändras på andra sätt än fysiska.

3 reaktioner till “Jag – en kvinna med musikalfäbless”

  1. Varför såg du Mamma Mia två gånger inom loppet av ett dygn? Är Gästriklands nöjesutbud så begränsat bortsett från idrotten?

  2. Visst är den bra! Jag var också i Gävle igår kväll och såg filmen. Kan mycket väl tänka mig att se den igen. Men jag vill se den på scen också.

  3. Två gånger på två dagar var det! En gång hemma i Stockholm, och en gång i Gävle i samband med mammas födelsedagsfirande. Det gäller att bjuda till.

Kommentarer är stängda.