Jag skriver, alltså finns jag (5)

Just nu i de nordligaste delarna av Uppland:

skrivaskriva5.jpg

I dag från Dragon Gate utanför Älvkarleby.

Oh the joy av att åka bil och få lyssna på P 4! De säger att ”Ring P 1” är folkets röst men kyss Karlsson, det är ju P 4 man ska låta RDS:en i hyrbilen ta hand om när man brummar runt i landet om man vill ha koll på läget i provinserna. Dessutom får man höra musik man aldrig skulle ratta in som innerstadsbo i Stockholm – på förmiddagen har jag avnjutit Magnus Uggla, Sidney Youngblood, Def Leppard och Bryan Adams, alla inom loppet av en timme! Dessutom har jag fått veta allt om hur det att bo ute i det yttersta kustbandet vid Svenska högarna samt fått lite trädgårdstips. Vad mer behöver jag?

En kommentar till “Jag skriver, alltså finns jag (5)”

  1. Å, jag har inte varit där än.

    Min käre far skjutsade mig till Uppsala häromdagen och fick något slags ryck (till) och tänkte att han skulle testa motorvägen till Gävle. Sen pratade han om Dragon Gate i tre dagar.

Kommentarer är stängda.