Inte så seg lördag

Som vanligt står jag helt handfallen framför brevinkastet. Det tar några sekunder, synapserna kopplas ihop, det sprakar lite, och till sist trillar poletten ner och jag inser att visst ja, det är ju en sån där helgdag igen och vill jag ha några nyheter får jag väl surfa upp dem. Ååh, vad tror de egentligen, att man lever år 2007 och är ständigt uppkopplad? Bah!

Istället slösurfar jag. Läser rykten inför Macworld Expo på nätets otaliga macsajter som inte sysslar med annat än just rykten och fortsätter med en artikel från The Guardian på samma ämne. Lyssnar på Birros årskrönika från P4, chattar lite, laddar ner den nya Robynlåten via Discobelle och nja, den är väl inte direkt nästan lika bra som With every heartbeat som de påstår men det är å andra sidan förra årets bästa låt så det säger ju inte så mycket egentligen. Därefter chattar jag om mobilpriser, bashar Telia och utbrister Stropp! Hade du nåt viktigare att göra eller!? men det är så klart bara skrivet i snäll ton för jag är så snäll så snäll när allting kommer kring.

Jag är inte ens särskilt bakis i dag. Jag har lärt mig att dricka med måtta. It’s the new me. Eller så har jag bara slutligen verkligen blivit den lameboy jag anklagas för att vara ibland. Kanske får jag till och med något skrivet i dag. Det vore ju nästan overkligt.

2 reaktioner till “Inte så seg lördag”

  1. Jodå, jag gillade krönikan, helt klart! Skrivandet går framåt, inte i turbofart men ändå åt rätt håll. Kanske kanske kan det bli en bok till sist…

Kommentarer är stängda.