Ickeläsningen, tiden och jag

Jag läser för lite. Det går för sakta. Just nu har jag fyra böcker på hög, böcker jag verkligen vill läsa, men de facto har jag bara lyckats läsa knappt hundra sidor i ”Statsrådet och döden” samt lite drygt hundra sidor i ”Ett land i gryningen”, som både hyllas och sågas i dagens DN, på de senaste … tja, säkert tre veckorna.

Vad gör jag med min tid? Inte läser jag i alla fall.

Och det tär på mitt samvete.

——

Och på tal om något jag gör istället för att läsa. Jag kollade just in promovideon för femte säsongen av ”Lost”. Jag fick ståpäls här hemma i soffan.

En kommentar till “Ickeläsningen, tiden och jag”

  1. OMG! Vilken Lost-kväll!
    Jag har precis suttit och kollat extramaterialet på fjärde säsongen och Damon Lindelof som, apropå ö-flyttningen (som jag tycker var fantastisk), ställde frågan: ”Var kommer ön vara i säsong 5, eller vi kanske borde fråga oss när kommer den att vara?”. Jag hade aldrig tänkt på det förut. Med Desmonds tidsresor i säsong 4 borde en förflyttning i tiden inte vara omöjlig. Tänk bara på Bens fellow som kom och besökte Ben när Ben var ett barn och nu, minst 35 år senare, ser precis exakt likadan ut, utan en rynka. Ja, herregud! Don’t get me started här!

Kommentarer är stängda.