Det gick nog lite för fort

spindelmannen.jpg

Det gäller att hålla ordning på sina superhjältar. Utgår ifrån att SvD nog rättar till ingången på puffen på sin kulturetta rätt snart. Men som tur är tog jag en skärmdump så att fadäsen kan sparas i evigheters evighet. Själv korrläste jag i dag rubriken Latink Kings finns inte mer utan att höja på ögonbrynet ens en tiondel, men det är en helt annan sak.

För övrigt är jag, superhjältejunkie som jag är, väldigt peppad inför helgens ”Spiderman 3”-besök.

5 reaktioner till “Det gick nog lite för fort”

  1. Stålis kanske kommer på oväntat besök i Spiderman 3? Haha, det skulle vara nåt det.

  2. Det är också litet roligt att Gentele i recensionen ger upprättelse åt den annars tämligen nedsablade Superman III…

    Jag sitter här och räknar ner till klockan 18, då jag ska se filmen. T-118 minutes…

  3. Sara: Stålis och Spindelmannen har faktiskt mötts i serietidningsvärlden om jag minns rätt, det har gjorts en del (mindre lyckade) crossover-storys mellan DC:s och Marvels superhjälteuniversum genom tiderna. Fast jag tror det var länge sen sist…

    Steelwheels: Djärvt må jag säga, jag tycker det verkar alldeles för läskigt att gå på en superhjältefilm en helgkväll, ser framför mig en salong full av bekräftelsesökande kids som kastar popcorn och pratar i mobilen hela föreställningen. Jag tror jag satsar på en eftermiddagsföreställning i morgon.

  4. Daniel: Det är därför jag går på Rigoletto. Kidsen söker sig till Sergel (vill jag intala mig). Har även tagit en plats där jag kommer bli relativt ostörd.

    Är det inte mer kids i stan som slentrian-går på bio en lördagseftermiddag?

Kommentarer är stängda.