Höga kusten månne?

Kanske inte i väntan på Godot men åtminstone någon typ av inspiration slänger jag ut en fråga. Om två veckor ska jag och Johanna bila till Vittangi. Johanna hävdar att man lätt kör sträckan på en dag (för det klarar hennes pappa), men eftersom jag anser att 133 mil är lite för mastigt bakom ratten för min simpla varelse, så tänker jag mig att vi ska stanna och sova någonstans ungefär halvvägs, vilket om jag inte tänker helt fel torde bli någonstans längs Höga kusten.

Så frågan är som följer: Har någon ett tips på ett trevligt ställe i dessa pittoreska trakter?

6 reaktioner till “Höga kusten månne?”

  1. Om ni inte känner att ni vill ha pressen att passa en båt ut till Högbonden finns det ju vandrarhem, och för all del annat boende på fastlandet i Nordingrå också: http://www.nordingra.nu/

    Själv skulle jag nog även om Nordingrå är ljuvligt fortsätta till Örnsköldsvik. Börja med att åka upp på Varvsberget och titta på den fantastiska utsikten (om vädret så tillåter), kanske gå på Paradisbadet och njuta i relaxavdelningen (eller leka i vattenrutschbanan som går runt husets utsida), hitta något hyfsat ställe att äta på, sova i eget dubbelrum i skön säng och sedan starta nästa dags resa helt utvilad. http://www.ornskoldsvik.se/Turism/Startsida.html

    Men Högbonden är en härlig upplevelse om ni har tid till det.

Kommentarer är stängda.