Hip hop horey!

Långfredagen visade sig inte vara så tillbommad som jag hade fruktat och fikan var ack så god och den efterföljande promenaden lång och solig. Vi vandrade längs Årstaviken, gick över den låga bron vid Skanstull och fortsatte bort mot Hammarby Sjöstad där jag kikade in på min väns arbetsplats och på köpet fick en MTV-tröja med den ungdomliga texten whose bitch are you? Så tog jag båten över till Söder och promenerade mig trött ända hem till Vasastan. Nu ligger jag i min säng och kollar mot väggytan och tänker att jo, jag borde verkligen ta tag i hyllprojektet men sängen är så mjuk och Daniel är så trött och det är långfredag och kanske är det dödsstraff på att använda borrmaskin då?

I dag är det för övrigt exakt två år sedan ”Dannyboy & kärleken” gavs ut. Hip hop horey för det!

3 reaktioner till “Hip hop horey!”

  1. med tanke på ditt syndaregister my dear danny så tror jag inte det spelar någon större roll om du med from min kontemplerar jesu lidande i dag, eller går lös med borrmaskinen. (dessutom får man väl bara ta sammanlagt 30 steg på långfredagen, så din enkelbiljett till helvetet säkrade du redan i förmiddags.)

  2. Hm, jaa, om det redan är kört har jag väl ingen ursäkt. Men jag måste nog laga lite mat först. Man kan inte borra på fastande mage.

  3. Haha, vad är det för syndaregister? Från tonårstiden eller Uppsala 97? (Jag kan inte komma på nån präktigare som jag känner, tror jag, hihi:)

    Glad påsk!

Kommentarer är stängda.