Hej då 2017

Summerade likt de flesta andra året på Instagram genom Best nine. Borde väl egentligen göra som några andra jag sett och verkligen gå igenom flödet manuellt och välja de nio personliga favoriterna och inte bara låta en tjänst plocka ut de nio som fått flest likes, men frågan är om jag hinner innan året är slut.

Men de nio som valdes ut speglar ändå året som gått. Lite Vittangi genom bilden på renarna på vift mitt i byn (min enda bild som passerat 100 likes, om nu det är en bedrift), glädjen i att nästan lyckas göra en strike i en bowlinghall på en tvärgata till Broadway, avresan från Arlanda till New York, förvåningen när vi fann en Fem myror-affisch på väggen i en random asiatisk sylta på Lower East Side, den inslagna mekaniska hästen som nu – uppackad – förgyllt Ejdas liv i en vecka, ett halvt konferensrum som Storytel döpt till Virus efter min serie, en brinnande middagshimmel under en joggingrunda strax före jul, en väldekorerad tårta när jag fyllde 42 och en av de fina (och många) promenaderna längs pirerna nedanför Brooklyn Heights, och som jag minns det var det här den första, en helgdag när det fortfarande fanns lite aprilkyla i luften.

Just tiden i New York sammanfattas väl dock bäst av Ejdas egen bildserie, som blev ett mycket uppskattat blogginlägg i samband med att vi skulle resa hem igen i juni.

Gott nytt år! Ses på andra sidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *