Hackad, mald och blinkad

Min vän Jocke mejlar. Jag försöker känna sympati men kan bara konstatera att det här är väldigt, väldigt roligt skriver han och länkar till den här artikeln.

Och det gör mig nog lite ond, men jag är ledsen – jag sitter också här och fnissar smått okontrollerbart framför min datorskärm.

——

Uppdatering tisdag: Jag vill bara göra en sak tydlig så att det inte råder någon tvekan – nej, jag tycker inte att epilepsianfall är roliga någonstans och ja, jag tycker att det var ett elakt practical joke.

Men ja – jag skrattade spontant åt tilltaget när jag läste texten, så är det.

3 reaktioner till “Hackad, mald och blinkad”

  1. En arbetskamrat visade den för mig, jag tyckte inte det var särskilt kul. Inte för att jag vill vara en besserwisser men häromdagen fick jag veta om en som fick ett epilepsianfall och slog så hårt i huvudet att denne dog. Sedan dess kommer jag nog aldrig roas av epilepsiskämt som går ut på att framkalla anfall – de kan ju dö.

    Men visst, att hacka en hemsida som har ett speciellt syfte för att göra tvärtom är ju lustigt. Ungefär som att ändra färgerna på de färgblinda föreningens hemsida eller ändra resguiden på SLs hemsida så att en del åker fel. Det var mina fem cent. 🙂 Ha en trevlig kväll.

Kommentarer är stängda.