GI-dagboken – del två

Alltså, det fanns ju en tanke när jag kallade mitt första inlägg om den pågående GI-dieten för del ett. Men kanske är det faktumet att hela processen gått så smärtfritt, att de inledande dagarnas sockerabstinens så raskt försvann och livet blev vardag igen, som legat bakom att jag helt glömt bort det.

Visst, jag saknar att äta bröd. Och jodå, det är en smula jobbigt att inte dricka någon som helst alkohol, vilket ju är tanken under de två inledande veckorna. Inte på grund av något sug – åtminstone tror jag inte det – utan för att många tillfällen är så förknippade med alkohol att jag knappt känner dem värda att utföra utan. Som förra veckan, när vi var några som skulle ut och äta och Mäster Anders kom på tal. Jag lade genast in mitt veto, för jag kunde inte för mitt liv förstå vad ett besök på en riktigt fin restaurang skulle tjäna för syfte om jag bara fick dricka kolsyrat vatten till maten.

Det är sådana grejer, förskjutningarna i tillvaron, som stör.

En kommentar till “GI-dagboken – del två”

Kommentarer är stängda.