Ge mig ett A!

Breaking literature news! Måndagen den 20 oktober presenteras årets nomineringar till Augustapriset!

Ja, det står faktiskt Inbjudan till presskonferens Augustapriset 2008 i mejlets ärenderad.

Nåväl, även jag har skrivit ett och annat knasigt i mina dagar, så jag nöjer mig med att meddela att det i år är tjugonde gången Augustpriset delas ut. Jag antar att Peter Kihlgård får en nominering, jag tycker att Malte Persson borde få det och Bruno K Öijer får väl den obligatoriska lyriknomineringen i den skönlitterära klassen. Bland faktaböckerna är PO Enquists memoarbok självskriven.

I övrigt står det helt still i min trötta skalle.

3 reaktioner till “Ge mig ett A!”

  1. Kanske hade ett augusta-pris varit på sin plats också? För då kanske några kvinnliga författare hade platsat på din förslagslista…

Kommentarer är stängda.