Bokens framtid finns i Umeå

Om ni skulle råka befinna er i närheten av Umeå den 9 april, så tycker jag att ni ska ta och besöka deras litteraturfestival Littfest. Ni får då inte bara chansen att se författare som PO Enquist, Kjell Johansson, Jonas Karlsson, Peter Kihlgård, Katarina Mazetti och Kristian Lundberg framträda i olika sammanhang, ni kan också kolla in mig då jag deltar i seminariet Bokens framtid tillsammans med Per Helin och Christer Nylander, under ledning av Andreas Ekströms moderatorskap.

Det finns dock ett men. Min medverkan är helt avhängig att bebisen håller sig till den födelsetid som barnmorskan angivit, eller eventuellt bestämmer sig för att komma ut minst en vecka för tidigt. För att minimera risken att missa något livsomvälvande är mitt besök i Umeå planerat till en riktig hit and run, mitt flyg går från Arlanda 11.25 och jag är åter i Stockholm 18.15.

Kom dit vetja! Blir ju kul ju.

——

Uppdatering: Och just det ja – kan man inte vara på plats i Västerbotten så kan man även följa seminarier och dylikt via Bambuser! Så nu finns inga ursäkter alls för att inte se mig hålla låda.

——

Uppdatering #2: Här finns alla uppgifter om hur Littfest jobbar med sociala medier, med en presentation om vad de tänker göra under årets festival.

3 reaktioner till “Bokens framtid finns i Umeå”

  1. Kul att få träffas på Litt fest i Umeå!
    Jag ska där och då diskutera med chefredaktören på VI LÄSER om
    ”GODHET i litteraturen och i livet”.

    Alla ni som kommer till Umeå i april – missa inte Bokcafé Pilgatan!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.