För er på vift i den vida världen

Och nu ett inlägg riktat till alla utlandssvenskar i allmänhet och schlagerälskande Josefine i synnerhet:

Jo, det kommer att gå alldeles utmärkt att se Melodifestivalen via webben. Dock endast live, eftersom de låtar som går vidare på lördag kväll inte får framföras offentligt förrän dagen efter Andra chansen-tävlingen i Kiruna.

Det är alltså det officiella svaret jag fick från SVT:s webbprojektledare. Mitt personliga tillägg är att hela programmet säkerligen ligger och skvalpar på nätet som en torrent någon timme efter sändningens slut, så det går nog utmärkt att se sändningen i efterhand också.

Hm, det här kanske jag faktiskt borde skriva en riktig notis om.

——

Japp, det gjorde jag också. Tänk Josefine, nu har du bidragit till nyhetsflödet trots att du slutat jobba som presschef på filmfestivalen!

3 reaktioner till “För er på vift i den vida världen”

  1. Jag hade faktiskt blivit förvånad om denna information inte hade inkorporerats i TTs schlagerrapportering – det är ju av solklart intresse för allmänheten!

    Jag sätter heder i att alltid bidra till nyhetsflödet i allmänhet, och schlagerflödet i synnerhet. Oavsett var i världen jag befinner mig.

    Imorgon ska jag och Morg åka till IKEA. Men enligt mina beräkningar hinner vi hem till avsparken. As if we never left Sweden…

  2. Fast det IKEA som är lättast att besöka (om man bor på Manhattan) ligger i New Jersey. Yay! Jag har lämnat staten NY för första gången under någon av mina USA-resor!

Kommentarer är stängda.