Finn ett fel

Pockethyllan på Akademibokhandeln i Skrapan på Söder, söndag eftermiddag klockan 16.33:

bokhandel.jpg

Kulturskymning råder.

——

Men vad fasiken, det finns inga fel som inte kan rättas: Mejla dem och berätta hur deras bokbestånd borde se ut på skrapan(at)akademibokhandeln(punkt)se. Och kolla vad snäll jag är, trots deras säljbojkott skriver jag ut adressen så där muppigt för att undvika att de får skräpmejl.

Seså, var nu inte blyga.

3 reaktioner till “Finn ett fel”

  1. Haha, det första jag gjorde när jag kollade in Skrapan var att gå till Akademibokhandeln och både kolla romanavdelningen och pockethyllan på Å. Och ja, det är väldigt märkligt.

  2. Jag har letat efter din bok på Poketshop, Malmö station. men tyvärr…..
    Jag får leta vidare…
    Ha det gott!!!

Kommentarer är stängda.