Filmtajm!

Äntligen! Jag har ju skrivit en del här i bloggen om mina tankar på att göra någon eller några sorts författarvideor, men har ännu inte hunnit ta tag i det riktigt. Därför känns det oerhört passande och peppande att Svensk Bokhandel nu har startat en bokvideotävling, vars vinnare ska koras under bokmässan i Göteborg, för att få fart på det gryende men inte särskilt välkända fenomenet med författare som på olika sätt promotar sina böcker. Fantastico för hempularen Daniel Åberg!

Det finns alltså inga ursäkter längre. Här ska planeras, filmas och redigeras. För även om filmatiseringsplanerna av mina romaner verkar gå i moll och Guldbaggegalan därför får vänta, så räcker det ju en bit på vägen med SvB-galan också.

En kommentar till “Filmtajm!”

  1. Läste klart Dannyboy & kärleken idag. Tack för en bra läsupplevelse! Mycket inkännande beskrivningar av huvudpersonens känslor. Snyggt med den speciella

    övergången mellan de olika tidsperspektiven. Kul med alla Stockholmsmiljöer att mentalt vandra omkring i. Uppsala på Valborg verkar inte gå av för hackor heller.

    Tummen upp alltså!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.