Får det vara en signatur?

Min autograf är kanske inte direkt mest värd i landet, men nu har jag hur som helst som en liten bonus lagt till möjligheten att få böcker som beställs via min egen nätbutik signerade. Dessutom har jag lagt till en liten övrigt-ruta, där jag tänker mig att de som så önskar kanske plitar dit om det ska stå att boken är tänkt till någon särskild person. Vore ju exempelvis trist om jag skriver Till Annelie, med en nervös förhoppning om fin läsning. Öppet köp i åtta dagar! Daniel Åberg i ett exemplar, när sagda Annelie egentligen hade tänkt ge bort sitt inköp till en Emma i födelsedagspresent, och trodde att jag bara skulle sätta dit en enkel autografkråka.

Jag vet det inte med bestämdhet, men jag inbillar mig att jag är rätt ensam i Författarsverige om att ha den här funktionen. Men hey, vem är jag här för om inte för mina presumtiva läsare?

En kommentar till “Får det vara en signatur?”

  1. Jag körde en drive och sålde signerade böcker på nätet till julen 2010. Men då använde jag bara ett enkelt Google Docs-formulär för att ta emot beställningar och kunderna fick betala in på bankgiro. Ingen äkta e-handel med andra ord.
    Däremot kunde de köpa flera böcker samtidigt och ange individuell hälsning på varje bok.
    Jag tror det är helt rätt sätt att nyttja sin hemsida och sälja direkt till läsarna och samtidigt addera värde.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.