Extra! Vad ska jag ha för något extra? (2)

Nej hörni bloggläsare, särskilt duktiga på att komma med förslag på vad jag ska ha som extramaterial i den nya e-boksupplagan av ”Dannyboy & kärleken” var ni inte. Den enda som hade vett att kommentera var Morgan, och han är ju för bövelen delägare i förlaget, och borde därför knappt ens räknas.

Tur då för min egen självkänslas skull att frågan faktiskt fick några svar på Twitter:

aglaktuq @dannyboysthlm sno lite idéer här, det gjorde jag: http://www.enhanced-editions.com/

tyckr @dannyboysthlm En karta så läsaren kan göra sin egna Dannyboy-runda. 🙂

aglaktuq @dannyboysthlm soundtracket som nick cave gjorde till sin bok, gjorde ett eget till iBooks-versionen av våld.

aglaktuq @dannyboysthlm högläsningsvideo är också kul. och schysst att kunna switcha till ljudbok under läsningens gång, om du har spelat in ljudbok.

eldebo @dannyboysthlm En fototävling av alla scener i boken!

Vad det blir har jag inte riktigt bestämt mig för ännu, men förhoppningsvis kommer alla de här idéerna att komma till användning på något sätt vad det lider, även om de inte kommer i e-boken redan nu.

En kommentar till “Extra! Vad ska jag ha för något extra? (2)”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.