En tidsinställd bomb

Jag vet inte om det är det stundande faderskapet eller om jag bara börjar bli allmänt blödig, men i lördags var jag nära tårarna i biosalongen när John Cusack fick sitt hjärta krossat i ”2012” då sonen valde plastpappan före honom, och i går eftermiddag satt jag på fullaste allvar på jobbet och youtubade filmklipp med kattungar, och utbrast flera gånger ett ljudligt naaaaah när kissarna tokade sig. Jag twittrade till och med om en av filmerna.

Det är en utveckling jag inte är helt tillfreds med.

3 reaktioner till “En tidsinställd bomb”

  1. Det kommer att komma tårar så fort barn far illa eller scener mellan föräldrar och barn i tv-serier och filmer. Naturligt utveckling. Bara att gilla.
    Men katterna förstår jag inte. De har alltid var gulliga. Även innan barnen.

  2. Jo det är klart att katter är gulliga, men jag har aldrig i hela mitt liv ägnat mig åt att youtuba djurklipp. Och jag hoppas att det är en övergående fas. Tar sådan tid.

Kommentarer är stängda.