4 reaktioner till “En smula avslagen”

  1. Det är märkligt, men jag har fått ett snarlikt brev. Ordalydelsen är dock en annan: i mitt brev står det inte ” att din ansökan/dina ansökningar inte har kunnat bifallas” , det står att styrelsen ”beslutat tilldela dig ett ettårigt konstnärsbidrag om 61 000 kronor”.
    Det är kolossalt trevligt tycker jag. Förträfflig styrelse och förträfflig fond.

  2. Ja man ber ju om att få skallen inslagen när man publicerar ett sånt där inlägg. Men grattis Stefan, jätteroligt, sa han nästan utan avund i rösten. Nästan.

    Vi har fått korrexemplar av din bok för den delen, får se om jag hinner ta mig an den under min ynkligt korta julledighet. Jag har hittat ett korrfel på baksidan.

  3. Ett korrfel som jag är fullkomligt oskyldig till, men det gör inte saken bättre, snarare tvärtom. Här trodde man att man kunde lita på Det Stora Förlaget, och så blir det så här.

  4. Det verkar vara ett genomgående problem hos Bonnierförlagen, även min bok hade ett korrfel i baksidestexten på den inbundna upplagan. Men till pocketens baksida, som jag korrade själv, var det så klart tillfixat.

Kommentarer är stängda.