En sådan där morgon

Jag är lite förvirrad. Splittrad. Försöker undersöka livskvaliteten hos mina blommor samtidigt som jag skriver ett blogginlägg och plockar undan frukosten. Tänker att jag måste skicka några mejl. Är inte riktigt nöjd med min mejlsituation. Funderar på att koka kaffe, men nej, det är för kort tid tills jag måste till jobbet. Hinner jag skriva mejlen? Vet inte. Irriterar mig över att jag inte skrev något under mina två lediga dagar. Jag skulle ju göra det i går. Bad Danny. Bad. Bad jag om att få komma in en halvtimme senare till jobbet i dag? Ja, det gjorde jag. Men jag var ju å andra sidan helt under isen fysiskt i går, posttraumatisk schlagerstress, hade det som kommit ut ur fingrarna blivit något att ha? Kanske inte. Är det jag skriver någonsin något att ha?

Vem fan vet.