En nästan helt ny karriär

Så har man hoppat in som genrebildsmodell igen. Featurechef-David ringde och undrade om jag kunde tänka mig att vara modell, du tyckte ju så mycket om det senast, det skulle tas några bilder till en artikel om tv-tittande via datorn. I’m your man sa jag och har nu spenderat en halvtimme i soffan där jag i olika ställningar tittat på ”Allsång på Skansen” via SVT:s Play-funktion och blivit plåtad av en Scanpixfotograf. Bildkvaliteten var dock under all kritik och Realplayer ville buffra stup i kvarten, så jag hoppas att texten den ska ackompanjera inte är allt för positivt inställd.

När fotografen skulle gå kom han på att han fått i uppdrag att ta några nedladdningsbilder också. Och vem är jag att neka, så nu syns min hand surfandes på Pirate Bay också, på väg att göra något ytterst olagligt.

handen.jpg

——

Och jo, manuset blir längre och längre. Jag har precis passerat kolsyra i näsan-passagen, som jag har som citat i sidhuvudet här ovan.