En framåtrörelse utan dess like

Fredagen är här och situationen är densamma som i går. Inget skrivet, inte mycket läst, jobbat hårt, ätit middag på Babs (väldigt trevligt), skumläst bloggar och enligt Statcounter är straffet för min bleka person att ingen besökt mig sedan klockan 20.52 i går. Men det är så klart inte sant, blek är jag inte, och ett besök till deras forum visar att Partition 16/C17 down, I’ve escalated this. Thanks for your patience! och jag pustar ut, alla har inte vänt mig ryggen, det är bara någon som ryckt ur en sladd någonstans och de jobbar på det, de har till och med lagt in en smiley för att visa att jag bör vara glad så jag ler inombords om än inte i ansiktet, det är för tidigt. Jag gillar egentligen svenska stavningar på liknande ord, men hur ser en sådan ut just i det här fallet – smajli? Jag tvekar, det får stå smiley så länge.

——

För övrigt bockar, bugar och tackar jag Pelle som nu berättat för mig vad det var som var knas med mina rss-flöden, det visade sig att jag varit en smärre idiot när jag byggde upp bloggen i somras. När jag kom hem i natt började jag pilla och efter ett tag var problemet åtminstone nästan löst, fortfarande får jag ett ynka felmeddelande om något om mina charsets hos Feed Validator, men jag ser till min glädje att åtminstone mitt senaste inlägg finns indexerat hos Twingly nu på morgonen och det får räcka så länge. Tack Pelle.

——

Nästa vecka ska inte bli så här. Nästa vecka ska jag skapa, kreera, göra, röra mig framåt. Det kommer att bli helt fucking strålande.