En fråga om tid

Åh, dessa tidsproblem. Jag kan inte riktigt bestämma mig för om berättelsen i filmmanuset ska utspela sig år 2002 som i boken, eller i nutid. En petitess kan tyckas, men det ställer till en del praktiska problem med den lilla tidsförskjutningen. Nu försöker jag skriva runt det istället, och det går så där, känns det som. Oh well, det är väl bara att ändra i efterhand om det blir tokigt. Jag har i dag i alla fall gjort det första besöket i det förflutna, och hängt med Dannyboy och Josef utanför Prinsan i Sandviken. Najs.

——

Jag har för övrigt blivit med Facebook. Så om det finns någon hugad där ute som vill bli min kompis, är det bara att requesta.

Nu är det dags för en eftermiddagspromenad.

3 reaktioner till “En fråga om tid”

  1. Tja, det tar nog ett tag. Tanken är att jag ska skriva järnet på den när jag fått klart det första manusutkastet, men jag tvivlar på att jag hinner i mål med romanen innan jag börjar jobba igen i slutet av oktober. Målet är dock att ha manuset färdigt till nyår. Sedan måste ju mitt förlag tycka att den är bra också…

Kommentarer är stängda.