En bra start på dagen (2)

Sällan har jag väl varit så förvirrad och tankspridd under mina morgonbestyr som i dag, att kläderna sitter åt rätt håll och att vänster och höger fot klarade att promenera till tunnelbanan utan att tråckla in sig i varandra måste ses som bedrifter av rang. För no no, ingen promenad i dag, jag var alldeles för sent ute för det – och att jag till och med lyckades sy ihop Duchovny-texten när jag väl anlänt till jobbet en kvart för sent måste ses som årets andra mirakel (att jag faktiskt sov tills klockan ringde i morse var det första).

Nu ska jag skriva en lång drapa om aborter. Hur jag ska lyckas ro ihop det med mitt nuvarande sinnestillstånd vete gudarna men det är väl bara att ge sig ut i det okända och hoppas på det bästa.

——

Jaha, och som grädde på moset verkar min rss-feed ha börjat muppa sig efter att jag mixtrat med Feedburner också. Men håll till tåls, det ska nog bli ordning på både den och mig vad det lider.