Du sköna nya värld

Jag vet att jag brukar vara rätt gnällig när det kommer till sommar ibland – jag är ingen sollapare av rang utan snarare tvärtom – men okej då, man blir verkligen på glatt humör av det här vädret. När jag gick hit i morse visade sig Vasagatan (jag måste ju alternera mina rutter för att kolla olika promenadlängder med stegräknaren) och Vasabron från sina allra bästa sidor, vilket väl visserligen inte behöver säga så mycket med tanke på förutsättningarna, men ändå. Det var synnerligen vackert, om än lite svalare än i går.

——

In other news så klämmer Svensk Bokhandel åt Modernistas uppmärksammade nyhetsbrevsspårningsfunktion rätt ordentligt i dag i såväl artikelform som ledare. Min spontana tanke – Statcounter släng dig i väggen, vart skaffar jag den där övervakningsprylen?

En kommentar till “Du sköna nya värld”

Kommentarer är stängda.