DJtv i radion (2)

Det var roligt att vara med i P3 i dag. Studion var gigantisk jämfört med P4-studion jag är van vid – men P1 har ännu större som producent-Calle föga förvånande berättade – och det är aldrig lika enkelt att få ett bra samtal när några är med över länk från Göteborg och andra sitter i Stockholm, men jag tyckte att det gick rätt så fint, även om jag blev lite svamlig och svajade iväg under en av frågorna. Oh well. Ska bli intressant att se om det ger någon effekt i tittandet framöver. Här kan man lyssna på inslaget i efterhand (jag kommer in cirka 20 minuter efter start tror jag), samt se en bild på mig och Hanna Fahl i studion. Själv glömde jag så klart att plåta något annat än kontrollrummet.

2 reaktioner till “DJtv i radion (2)”

  1. Nu har jag tack vare länken lyssnat. Måste säga att du har en så behaglig röst att lyssna till. Idealet vore att du fick vara en av sommarpratarna i år. Då fick du ett helt program helt för dig själv.

  2. Tack! Det var roligt att höra. Och var inte rädd för att höra av dig till P1:s ”Sommar”-ansvariga med din åsikt. Jag ställer upp om de ringer.

Kommentarer är stängda.