DJtv #fail (7)

En särdeles kinkig bebis plus faktumet att det blev en alldeles för stressig söndagskväll i och med att jag ska börja jobba i dag igen, tvingar oss att ställa in veckans DJtv. Men nästa vecka, ojojoj!

Men för att ni ändå ska få lite video bjuder jag på Pet Shop Boys ”Go west”. Det är inte så illa det heller.

2 reaktioner till “DJtv #fail (7)”

  1. Buhuuu :,-(

    Jag är lite nyfiken på det här som ploppar upp på din twitter om att du har gjort 68 pushups med hjälp av någon iphone-applikation. Har själv tittat på den, men har inte laddat ner den. Är lite nyfiken på hur den går till och hur det funkar, är det någonting du skulle kunna dela med dig av?

  2. Appen funkar som så att man petar in lite förhandsinfo, och sedan startar den ett träningsprogram där målet är att man ska klara 100 armhävningar i sträck. Man ska träna varannan dag, och varje träningspass är uppbyggt på att man ska göra fem set med 60, 90 eller 120 sekunders vila emellan, beroende på vilket pass i veckan man gör. Första veckan är rätt enkel att klara om man har någorlunda grundstyrka (jag klarade att göra runt 30 armhävningar i följd innan jag började), andra veckan likaså, men sedan smäller det till och blir smått omöjligt att klara av (jag är på vecka tre nu…).

Kommentarer är stängda.