Det var hela tiden min avsikt

Det var förödande länge sedan jag gjorde någon dagens författaroutfit. Det får bli ändring på det inom kort. Å andra sidan har jag varit så ruskigt dålig på att köpa nya kläder på sistone. Det får bli ändring på det inom kort. Å tredje sidan beror det mestadels på att jag egentligen aldrig tyckt att det är särskilt roligt att köpa nya kläder. Det lär det nog inte bli ändring på inom kort.

Inspirationen till mina författaroutfits hämtade jag ju i senvintras hos Biblioteksbella. Där har någon precis lämnat tillbaka en lånebok med förfallodatum i februari 1985. Jag kan inte låta bli att tycka att det är något väldigt fint med sådant, att efter 24 år vakna en morgon och tänka nej, nu har jag nog läst den där boken färdigt, dags att gå till biblioteket kanske.

2 reaktioner till “Det var hela tiden min avsikt”

Kommentarer är stängda.