Det Riktiga Amerika

Vi gjorde en roadtrip i söndags, upp längs Highway 1 utmed kusten, snirklade längs den hisnande vägen vid havet, genom småstäder, över kullar, stock och sten, in till Sonoma och Napa Valleys vindistrikt.

Överallt följde den lilla lånekameran med. Och eftersom jag tycker det är så förbenat roligt att klippa och redigera, kunde jag inte hålla mig från att knåpa ihop en liten film av det hela. Missa inte höjdpunkten – det oerhört förvirrade samtalet mellan Johanna och Fredrik i slutet (som dock är filmat med min mobil eftersom Toshibans minne tog slut). Enjoy!

4 reaktioner till “Det Riktiga Amerika”

  1. Haha, jag lovar att komma med en full transkribering av det där underliga samtalet så fort jag kommer till en mindre bullrig miljö. Det bör kanske även tillkomma ett par förtydliganden så att man förstår sammanhanget fullt ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *