Det långa är det nya svarta

Så har nästan påsken passerat och har jag läst något påskekrim då? Nähädu, det har jag minsann inte för istället rotar jag ner mig i tidningar, visst var Filter en finfin tidning men herreminjesus texterna är ju så långa, det tar ju all tid, när fasiken ska jag hinna se mina tv-serier och tvätta och skriva på bokjäveln då? Och vad tror ni den här Filterhajpen leder till då – johoda, det ska jag säga er, alla andra tidningar kommer också att börja trycka tjugotvåsidorsreportage och helt plötsligt finns det ingen tid till något förutom att läsa reportage om krögare och it-killar och plast och jeans dagarna i ända. Förstår ni vilken sten som satts i rullning? Ack och ve, ack och ve.

——

På tal om ingenting så tänkte jag först länka till den här sajten. Ibland går det lite för fort här i världen.

2 reaktioner till “Det långa är det nya svarta”

  1. Jag jublar å min sida åt de lååånga reportagen. Skriv en reportagebok i stället för en roman, vetja, då är du the shit.

  2. Jo men det gjorde ju jag också egentligen så klart, jag ser bara med viss skräck en framtid där ens lediga tid krymper när längden breddar sig i övrig press.

    Och njaae, jag får nog se till att bli the shit på annat sätt. Jag har lättare för att fabulera några hundra sidor tror jag.

Kommentarer är stängda.