Det lackar mot nyår

Jag har huvudvärk i dag vilket irriterar men knappast kapsejsar, inget tillåts göra det nu, jag måste få något skrivet, dagarna går, deadlinen består, nyår nyår nyår elva dagar kvar nu, vet inte hur det ska gå men på något sätt gör det nog det. Hoppas jag.

Ibland tänker jag att jag kanske inte ens vill att boken ska publiceras. Att jag skrivit den enbart för mig själv. Jag brukar fnysa åt artister/författare/kreatörer som säger så – nej inte inför dem om jag gör en intervju – men i det här fallet vet jag inte, kanske är det så, kanske behöver jag bara få det här ur systemet och sedan gå vidare mot det där riktiga, mot resten av livet, mot den där mytomspunna bok nummer tre som jag drömt om så länge nu.

Kanske är det bara för att bok nummer två jävlas och vägrar bli klar som drömmen om trean känns så stark inom mig. Den är ju obesudlad ännu, kan bli hur jävla bra som helst inga trädtoppar här inte utan bara himlen himlen himlen.

Kanske inte.

Men jo, självklart ska även tvåan ut. Att skriva för lådan är i slutändan väldigt mycket inte min grej.

En kommentar till “Det lackar mot nyår”

  1. Mmm, tänk den som fick bestämma om man skrev för lådan eller inte. Vilken drömsits va? 🙂
    Jag har döpt mej i kaffe, heter numer Refuserad i förnamn.

    //Liz (eller Refuserad var det ju…)

Kommentarer är stängda.