Det är ju sommar, dummer (2)

Jag har fb-chattat med Josefine i fyrtio minuter. Fraser som om de nu har öppet och nähä, sommarstängt och öppnar 30 augusti och suck och idioter är de, hela högen och svårt det här och jaa-a och men hur är det med och nähä och men vad är det med folk i den här jävla staden!! och multiplicera med tjugo omtag, så har ni hela konversationen.

Summa av kardemumman: Vi går till Kompott, som verkar vara det enda brunchställe som aldrig slår igen portarna i den här förbannade bondbyn.

——

brunchabruncha.jpg

Uppdatering: Tja, Kompott saknar visserligen en del när det gäller kulinarisk spets – allt är högst funktionellt fast inte särskilt smakstarkt – men solen sken, Jocke berättade några goa Kålle och Ada-historier, Josefine pratade om Volvon och vi åt oss synnerligen trinda. En bra brunch.

2 reaktioner till “Det är ju sommar, dummer (2)”

  1. Alltså, jag har funderat och smält den där brunchen lite, och jag kommer fram till samma slutsats som sist jag brunchade på Kompott: det är fan ganska äckligt egentligen. Sladdrigt bacon, helt smaklös äggröra, prinskorv (vem fan äter prinskorv?!), köttfärssås som inte passar till nånting (och som inte heller är särskilt god), äcklig juice (det är fan inte ens juice, det är saft! jag har startat en namninsamling bland de tusentals getingar som provsmakat, och de är alla rörande eniga: saft!), total frånvaro av frukt, och pannkakorna är rent ut sagt bedrövliga. Äckliga skolkökspannkakor med äcklig, äcklig jordgubbssylt.

    Det som gör det hela än så mycket mer smärtsamt är att man går dit och tycker nästan att det är okej, för det har ju åtminstone öppet. SÅ mycket suger den här stan ibland!

Kommentarer är stängda.