Mitt namn är Wiman. Björn Wiman.

Dagens hetaste text så här på bokmässans andra dag är utan tvekan Isobels uppgörelse med Bonnierförlagen. Om 40 minuter ska hon, jag, Johanna, Unni Drougge, Anna Troberg och Linda Skugge diskutera bokförlagens framtid i ett seminarium i V-hallen. Kom dit vetja, om ni av någon anledning skulle råka befinna er i den allra närmaste närheten.

Klokt skrivet om bokbranschen i övrigt då? Bokens framtid skriver bra om den uteblivna branschdiskussionen här på mässan, och David Bismark skriver insiktsfullt om kostnadssvårigheterna för småförlag att digitalisera sin utgivning.

I övrigt då? Jo, i hissen på väg ner från Bonnierminglet i går kväll vände sig Isabelle Ståhl mot mig och sade Ett tag trodde jag att du var Daniel Åberg, men du är ju Björn Wiman!

Jag önskar att jag hade svarat ja men absolut, det har du ju helt rätt i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.