Daniel vann! Tyvärr inte jag dock.

Nähä, jag valde fel häst i år också.

Men om jag tillåts säga det, och det gör jag eftersom det här är min blogg, så tänkte jag faktiskt välja Jean-Marie Gustave Le Clézio ett tag, ingen hade skrivit hans namn på vadslagningslistan före mig och eftersom han fick Dagermanpriset var han ju en het kandidat, men eftersom jag så gärna ville ha en amerikan valde jag med hjärtat istället. Det är helt sant. Men vad hjälper det så här i efterhand. Damn! Men grattis till Daniel K på TT-desken som tog chansen, skrev upp Le Clézios namn och plockade hem potten som landade på 240 kronor.

Hur som helst. Jag har klippt, klistrat och uppdaterat vår tidiga webbversion åtta gånger vid det här laget, nu låter jag våra kulturreportrar göra det riktiga grovjobbet och sy ihop papperstexterna.

3 reaktioner till “Daniel vann! Tyvärr inte jag dock.”

  1. Ja men vadslagningen hade ju stängt långt innan dess… Men din strålande insats hjälpte mig väldigt mycket så till vida att jag kunde ha en någorlunda fyllig första text ute nästan pang bom tjong på ettslaget!

Kommentarer är stängda.