Damernas Databyrå

Sedan jag vid förra årsskiftet slutade skriva krönikor om nätet, prylar och teknik å TT:s vägnar som publicerades i ett antal landsortstidningar varje vecka, har jag närt en tanke om att på något sätt starta upp en bloggliknande sajt om ungefär samma ämnen, kanske med fokus på familjeinriktad teknik – något som så klart i verkligheten inte har hunnits med.

I dag upptäckte jag dock – något sent – att Eva Wieselgren som länge skrivit om prylar och teknik för Göteborgs-Posten sedan i höstas gör ungefär det jag hade i åtanke, hon har startat teknikbloggen Damernas Databyrå, där hon på ett brett men initierat sätt skriver om konsumentelektronik. Den åkte direkt in i RSS-läsaren. Senaste inlägget kan vara extra intressant för alla skribenter där ute, då hon går igenom nyttiga appar för journalister.

PS. Om det finns någon därute som känner att de vill kasta pengar på mig så att jag kan starta en sajt om konsumentelektronik med fokus på familjerelaterade produkter och tjänster – var då inte blyga. DS.

2 reaktioner till “Damernas Databyrå”

  1. Av nyfikenhet, hur mycket pengar behöver man kasta på någon för att det ska bli en hel blogg av det?

    1. Svårt att säga exakt, men för att det ska vara någon mening att göra en någorlunda satsning vill jag nog kunna lägga två timmar av min arbetsdag på det varje dag, och då skulle jag nog vilja kunna fakturera 10 000 kronor för det i månaden i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.