Post Format

Dags att kolla in TVdags

Om ni inte redan gjort det, så tycker jag att det är hög tid att ni lägger in TVdags i era rss-läsare eller gör den till en del av er dagliga surfrutin. Det skrivs extremt mycket bra om tv där, tre-fyra texter med högt läsvärde per dag som spottas ut. Weird Science i kubik.

Mina första två texter har publicerats den här veckan. Jag skrev i onsdags om Amazons försök att följa Netflix i spåren med egenproduktioner, och till i dag har jag skrivit en hyllningstext till ”The good wife” där jag utnämner serien till det bästa som hänt amerikansk markbunden tv sedan skivat bröd, och där skivat bröd så klart är ”Vita huset”.

God läsning på er!

2 kommentarer

 1. Karl-Olov Borg

  22/11/2013 @ 18:55

  Jag tycker att appen TV-dags är mycket bra! Använder den varje dag nu….
  Hoppas att ni har det bra däruppe i norr!
  Hälsningar Karl-Olov Borg

  Reply
 2. Tack för kommentar! Kul att du gillar TVdags-appen. Vi har det fint här uppe, hoppas det är bra i Gävle också. Vi har nog lite mer snö än ni… Ha det fint!

  Reply

Lämna ett svar

Markerade fält är obligatoriska *.